Dit is de website van Stichting Kerkmuziek Netwerk, gevestigd te Leusden. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via onze webmaster. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Stichting Kerkmuziek Netwerk accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden. Stichting Kerkmuziek Netwerk is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Stichting Kerkmuziek Netwerk. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Stichting Kerkmuziek Netwerk. Deze kunt u aanvragen via de webmaster.